Att ha i åtanke innan du anlitar en städfirma

Har du helt tröttnat på att städa hemma? Eller är det tiden som inte räcker till? Visst skulle det vara skönt att komma hem till ett rent hem efter en lång och krävande arbetsdag! Här kan du ta del av en del bra tips du bör ha i åtanke innan du anlitar en städfirma Täby.

Regelbundet eller någon gång ibland

Är du ute efter fönsterputsning Stockholm eller hemstädning Stockholm som kommer varje vecka, varje månad eller endast någon gång ibland? De allra flesta städfirmor erbjuder olika abonnemang som gör det lite billigare i längden. Men om du endast vill få det professionellt städat någon gång ibland behövs det ingen speciellt abonnemang.

Ett bra tips är att börja med en gång i månaden eller varannan vecka för att känna efter behovet du egentligen har. Även om det just nu känns helt övermäktigt!

Specificera typen av städning du är ute efter

Vad är det egentligen du vill få städat professionellt? Är det endast damning, dammsugning och skurning du är ute efter? Om städbolaget inte specificerar vad som ingår från början bör du själv fråga efter en checklista. Det är bättre att både du och städbolaget vet vad som gäller från början.

Börja med enkla saker från början men se till att städbolaget erbjuder mer än endast basstädning. Om behovet visar sig finnas vill du inte behöva byta städbolag.

Boka in ett möte innan start

Eftersom städpersonalen kommer att arbeta i din privata bostad är det viktigt att personkemin fungerar. Det är trots allt ett stort förtroende att låta någon annan vistas i din bostad då du inte är hemma! Var inte rädd för att säga ifrån om du inte känner dig bekväm med personalen som kommer att utföra arbetet.

Om allt känns bra, passa på att visa var all städutrustning förvaras i hemmet! Det behöver inte vara svårt att hitta ett bra städbolag Täby!

Lämna ett svar