Har du stopp i avloppet?

När det är stopp i avloppet ställer det verkligen till med problem hemma. Oavsett om det är stopp i köket, badrummet eller toaletten. Men det finns enkla lösningar som oftast fungerar hur bra som helst!

Verktygen du behöver

Du bör alltid ha en vaskrensare hemma. Eftersom det är det smidigaste sättet att bli av med stopp i avloppet. Det spelar ingen roll vart stoppet sitter, en vaskrensare löser oftast problemet.

Men om stoppet inte ger sig med hjälp av en vaskrensare kan du använda dig av bikarbonat och vinäger samt hett vatten. Häll först i bikarbonat och vinäger, låt det verka en stund och häll sedan på mycket hett vatten. I de allra flesta fall fungerar detta som en dröm.

Men en del personer föredrar att använda sig av 1 dl diskmedel istället för bikarbonat och vinäger. Och oftast fungerar det hur bra som helst, även i badrummet.

Har du ofta problem med avloppet?

Har du ofta stopp i avloppet? Rinner vattnet av långsamt? Eller stiger det upp dålig lukt du inte blir av med? I dessa fall kan det vara smart att kontakta en firma som utför rörinspektion Stockholm. På så sätt får du snabbt och smidigt reda på vad som gömmer sig i avloppsrören.

Och kan ta ställning till om det behövs spolas rent i avloppet med hjälp av en högtryckstvätt. Samt om rören faktiskt klarar av det eller om de är så pass gamla att du måste göra något åt saken.

En smidig relining kan ge dig alla svar du söker utan att du behöver riva väggar och tak. Oftast är det så att problemet som orsakar stopp, dålig avrinning och dålig lukt är enkelt att lösa. Och med hjälp av en rörinspektion Stockholm kan du få reda på vad problemet egentligen är.

Lämna ett svar