Det nya heta vita snuset 2021

Allting omkring oss är ständigt under utveckling och uppdatering. För många går allting i en för rask takt. De har helt enkelt svårt att hänga med. För alla snusare finns det dock mycket positiv utveckling. Bland annat har de sedan länge lanserat smaksatta och tobaksfria nikotinpåsar. Med andra ord behöver du inte tänka på utvecklingen och hur det hela fungerar.

Det enda du behöver göra är att välja bort tobaken i ditt liv och få ett trivsammare och hälsosammare liv med enbart rent nikotin och härliga smaker. Om det låter bra, se här och välj från kunds hemsida där du hittar alla smaker och fabrikat på moderna nikotinpåsar.

I den här artikeln ska vi ta upp alla de nya och heta produkterna gällande vitt snus 2021. Vilka nya smaker finns det och har det kommit några nya kvalitetsmärken inom området nikotinpåsar? Häng med och läs vidare om de 5 hetaste trenderna för det vita snuset 2021.

De 5 hetaste trenderna för det vita snuset 2021

Här får du den senaste listan på vad som händer och vilka trender vi kan se på snusmarknaden 2021. Allting handlar om rent och tobaksfritt snus i form av moderna nikotinpåsar. Alltså det som går under namnet vitt snus.

1. Volt – Nytt kvalitetsmärke inom vitt snus från Swedish match

Ett av de senaste tillskotten rörande varumärken bland vitt snus är Volt. Det här kvalitetsmärket är som vanligt lanserat som av Swedish Match under första halvåret 2021. Här har de gjort en storsatsning på ett tobaksfritt snus av lite högre kvalitet.

Målgruppen i fokus för varumärket Volt är alla de som redan är vana snusare, använder nikotinpåsar och vill ha en lite mer exklusiv blandning. Givetvis lanserades Volt i en rad olika smaker för att alla ska finna sina favoriter. De vanligaste är Cool Crisp, Deep Freeze, Volt Spearmint Breeze och Dark Forest.

Se hela det spännande sortimentet och välj från https://whitepouch.co.uk.

2. Kvalitetsmärket 77 lanserar ny smak – Cola & Cherry

Ytterligare ett varumärke bland vitt snus som många snabbt lärt sig känna är 77. Här handlar det om ytterligare ett kvalitetsmärke med rätt pris, som riktar sig mot den stora massan snusare. Givetvis talar vi om tobaksfritt snus. För det första har de alltid varit innovativa med sina smaker.

Som sista produkt har de nu lanserat smakkombinationen cola & Cherry, vilket antagligen kommer att locka många som provat dessa smaker i sina enskilda versioner. För alla som vill prova, välj från kunds hemsida här.

3. QXS lanserar begränsade upplagor – QXS Topical Limited Edition

Under tiden som allt det nya kommer, får vissa varumärken inom tobaksfritt snus en högre status. Här har du exempelvis QXS som har tagit steget upp till en lite exklusivare nivå. På så sätt hoppas varumärket få en bredare spridning, samtidigt som fler provar nya smaker.

Det som har skett är att de lanserat en ny QXS Tropical Limited Edition. Välj från kunds hemsida här och se vad du tycker.

4. Nya heta smaker från exklusiva Eos tobaksfria snus

Även det tobaksfria snusmärket Eos, har fårr nya smaker i sin produkt linje. Här handlar det om tre nya smaker, vilka är Eos Organic Blueberry, Eos Fresh Mint samt Eos Juicy Orange. Helt enkelt ett mycket välkommet inslag för alla de som gillar lite mer exklusiva sorter av vitt snus.

5. Varumärket Nordic Spirit lanseras under Limited Edition

Sist men inte minst av de fem heta trenderna, kommer Nordic Spirit. I mångt och mycket kan Nordic Spirit vara ett relativt okänd varumärke bland tobaksfritt snus. Dock finns det många som har hört talas om det och verkligen gillar Nordic Spirit.

I och med det blir de glada att höra om den nya Limited Edition, vilken lanserades med smaken melon. Se här och välj från kunds hemsida.

Lämna ett svar