Gör om ditt hem till ett kulturhus

Gör om ditt hem till ett kulturhus

Öppna ateljéer, hemma-hos-konserter, teaterföreställningar i vardagsrummet, poesi i köket eller boksignering i hallen. Apropå att fler och fler öppnar upp sina hem för olika kulturella aktiviteter kan det vara bra att få tips på vad du behöver göra så att du också kan omvandla ditt hem till ett kulturhus. Det allra viktigaste är att förbereda underlaget. Med ett vackert och gediget golv kommer resten gå lätt. Börja därför med att kontakta någon som utför golvläggning nacka.

Öppen ateljé

Brukar du delta i konstvandringen på Lidingö? Då är det klokt att anlita golvslipning Lidingö för att behandla dina golv. Förutom att vackra golv gör din konst mer rättvisa blir det även slitstarka efter slipning och efterbehandling.

Mikroteater

I Oslo har de redan anammat en kulturtrend som länge funnits i Spanien och Latinamerika. När alltfler teatrar blir nedlagda erbjuder skådespelarna istället föreställningar hemma hos privatpersoner. Så ta kontakt med golvslipning Stockholm och låt ditt vardagsrum bli en teaterscen. Ett väl behandlat golv kommer stå emot både skådespelarnas och publikens entusiasm.

Byt böcker hemma

Varför inte bjuda in till en bokbytarfest? Låt grannar och vänner ta med sig böcker som de redan läst hem till dig för att byta. Samtidigt kan du signera din nyaste roman. För att inte golvet ska fara illa är det bäst att du först tar kontakt med golvslipning Nacka så ditt golv blir lika tåligt som stadsbibliotekets.

Estradpoesi

Har du yngre släktingar som skriver dikter de bara kan framföra muntligen? Det kallas för estradpoesi. Då kan du skapa en tillställning där ditt hem blir den scen som behövs för framförandet. Låt därför golvslipning Täby anpassa golvet till ändamålet.

Hemma-hos-konsert

Tänk om dina gamla idoler kunde komma hem till dig och spela i vardagsrummet. Det är inte en ouppnåelig dröm. Fler och fler musiker ger konserter hemma-hos. När du låtit någon komma hem till dig för att utföra golvslipning Sollentuna är det bara

Lämna ett svar